Experience design

E
(G)  aim for the heart. Alleen door mensen recht in het hart te raken komen ze in beweging. Dit is het domein van de experience designer. Mensen mee sleuren het avontuur. De mix van storytelling, real life gaming en experience design is buitengewoon sterk gebleken voor iets waar veel organisaties in deze tijd mee worstelen: “Hoe krijg ik mijn mensen mee?”
Het antwoord is helder: raak ze in het hart met een onvergetelijke ervaring.
Het ontwerpen, bouwen en uitvoeren van dit soort ervaringen is mijn expertise. Daarbij helpt het dat ik 20 jaar ervaring als adviseur kan combineren met mijn theaterachtergrond.

Door het bouwen van meerdere escaperooms ontdekte ik de buitengewoon krachtige mix van Storytelling, gaming en experience design. Een haast betoverende mix waarmee je mensen in beweging krijgt. Waarmee je hen betrekt en vol in de actie gooit.
Van escaperooms ben ik experiences in het publiek domein en binnen organisaties gaan bouwen. Zo ontstond een breed scala aan experiences, binnen onderwijs, bedrijfsleven, universiteit en overheid. Telkens met als doel mensen uit eigen verlangen mee te laten doen. En dat werkt.

Vanuit mijn ontwerpstudio ” de lege ruimte” ontwerp ik met een team, custom experiences voor een scala aan klanten. Bekijk hier ons portfolio.

Neem vooral contact op voor een lezing over experience design of wanneer u opzoek bent naar een avontuur voor uw medewerkers, klanten of vrienden.

(G)aim for the heart

contact