Training (G)aim for the heart

T

Van het een op het andere moment stond mijn leven op zijn kop. Een journalist uit Parijs had mijn hulp nodig. Ik moest op zoek naar iets dat van onschatbare waarde zou zijn. Hoewel ik ook in gevaar bleek, ging ik op pad. Mijn reis eindigde in Parijs samen met een goede vriend. Hij sleurde mij het avontuur in om onze vriendschap te vieren. Hoe dat ging zie je in deze Tedtalk.

Wil jij ook een dierbare verrassen met een experience die hem regelrecht in het hart raakt. In deze ééndaagse training begeleid ik je naar een concept dat je zelf kan uitvoeren. Een schitterend instrument om vriendschap te vieren en dankbaarheid te uitten.

Onderdelen van de dag:
Een sterk verhaal als basis,
Welke interacties voeg je toe.
Hoe bouw je een look and feel die raakt?

Deelname kosten: € 500,- p.p. (exc. btw)

Locatie:
“de lege ruimte”
Tweede Oude Heselaan 181 b
6542 VE Nijmegen
Datum: 28 maart 2019

Aanmelden

Vink hieronder aan voor welke datum je interesse hebt.
28 maart 2019

 

Dit vinden anderen ervan:
“Tijdens deze training maak je kennis met de wondere wereld van experience design. Je krijgt de basics aangereikt en wordt meteen uitgedaagd om dit om te zetten in je eigen experience. De kracht van de workshop zit in de vele voorbeelden waar Nils met passie en vuur over vertelt. En in de fouten waarvan hij het meest heeft geleerd. Je gaat er van aan en wilt direct aan de slag. Aan het eind van de training heb je je eerste experience in de steigers staan.” Tim de Witte projectyou.