Training StoryBuilding

T
Een goed verhaal is de basis voor een ervaring. Zo simpel is het. Wil jij mensen betoveren, meesleuren in een avontuur, betrekken bij jouw idee, organisatie of droom, dan is de combinatie van een steengoed verhaal en een bijzondere ervaring het gouden ei.

Maar hoe je een verhaal zo opbouwt dat mensen zich erdoor laten verleiden is nog een hele kunst. Enerzijds gaat het om een mooi opbouw. Maar ook het spelen met elementen als storygaps, personage netwerken, conflict, crisis en peripetie spelen een rol.  Je hebt het zelf vast meegemaakt, gekluisterd aan een kampvuur en hangend aan iemands lippen werd jij held in zijn verhaal. Dat is wat verhalen doen. Zo’n verhaal leren bouwen, daar gaat deze training over.

Wat kun je verwachten?
Stefan van Hulten is de storywriter van een flink aantal experiences en escaperooms. Met “de Ramkraak” van Project escape staat hij zelfs in de top 30 van beste escaperoom ter wereld. In de training koppelt Stefan zijn kennis van storybuilding aan een aantal mooie praktijk voorbeelden.

Nils Roemen bouwde meerdere experiences en is een verhalen verteller Pur Sang. Van kleine theaters tot grote zalen heeft hij meegesleurd in zijn verhalen. Hoe je van een sterke inhoud een meeslepend verhaal maakt legt hij uit tijdens de training. Ook deelt hij zijn eigen routine die hij voor elke lezing die hij geeft doorloopt.

Details & Kosten

Deelname kosten: € 475,- p.p. (exc. btw)
Locatie: design studio “de lege ruimte” Nijmegen
Tweede Oude Heselaan 181A
6542 VE Nijmegen

Vink hieronder aan voor welke datum je interesse hebt.
18 februari 2019