Over Nils

O

Momenteel parttime thuisdocent. Daarnaast met veel passie bezig om in deze spannende tijd mooie initiatieven de wereld in te slingeren. Ik denk dat in een tijd waarin we fysiek afstand moeten houden, verbinding belangrijker dan ooit is. Daarom startte ik met een groep artiesten en ondernemers uit de eventbranche een initiatief op.
Ruimteomteraken.nl.

Vrijdag 27 maart gaat ruimteomteraken live. In ons eerste project: project Touchscreen gaat een aantal bekende Nederlandse artiesten optreden, waaronder Typhoon, Iris Hond en Tangarine optreden voor een publiek bestaande uit 50 iPads. Juist in tijden waarin afstand houden van levensbelang is, is het belangrijk verbinding te houden.  Doel is om elkaar te raken, juist nu we zijn toegewezen op schermen. Vijftig mensen zijn aanwezig bij het concert, waar mensen op inloggen vanuit hun eigen huis, met een eigen telefoon.

Niet fysiek, maar tóch live. Het publiek ziet en hoort de artiest en de artiest ziet en hoort jou. Net als bij een echt concert is er verbinding en een wisselwerking van energie. Het is misschien een beetje raar, maar wel heel leuk!

In rustiger tijden (het lijkt alweer even geleden) ontwerp en bouw ik ervaringen die mensen raken en in vervoering brengen. Het is de mooiste manier die ik ken om verbinding met jezelf en anderen te creëren. In mijn opdrachten staan de vragen hoe raak ik mensen, hoe verbind ik ze en zorg ik dat dit blijvende impact heeft centraal. Mijn achtergrond in werken met theater en 22 jaar advieswerk vormen een mooi fundament om krachtige concepten binnen de context van een opdrachtgever te laten werken.

Hiervoor werk ik met een team professionals vanuit een eigen trainings-, en ontwerpstudio; “de lege ruimte”. Hier kun je ook een aantal voorbeelden van experiences zien.

contact